Conferințe, congrese, seminarii, workshop-uri, cursuri

Prin echipa noastră de profesioniști dedicați clientului organizăm evenimente de o înaltă ținută, indiferent de durata pe care o preconizezi pentru acestea. În plus, îți oferim nu numai organizarea evenimentului ci și servicii profesionale de consultanță în organizare. Identificăm cele mai bune locații, pregătim materialele pentru participanți, te consiliem în legătură cu conținutul și timpul optim pentru pauzele de cafea și cateringul pe care dorești să le pui la dispoziția participanților. Întocmim programul evenimentului, invitațiile pentru participanți și le trimitem în locul tău acolo unde acestea trebuie să ajungă.

Team building

Pentru orice organizație echipa este pe primul loc. Dacă vrei să ai o echipă solidă, care să vină la locul de muncă cu drag, care să fie eficientă și să lucreze cu precizia unui orologiu elvețian, îți recomandăm să organizezi periodic activități de team building.
Iți punem la dispoziție locații ideale, echipamente pentru petrecerea unui timp liber de calitate, provocări care vor uni echipa ta.

SOLICITĂ O OFERTĂ